Είστε offline στο Facebook;Σας βλέπουν! Εξαφανείστε τα ίχνη σας με δύο βήματα

0
31

 

Όλοι έχουμε παρατηρήσει φίλους μας στο chat, που δίπλα από το όνομά τους εμφανίζονται ενδείξεις, όπως 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ένδειξη δείχνει, πριν από πόση ώρα ήσασταν ενεργοί στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ