Προκλητικός Ακιντζί: Χωρίς στρατό και εγγυήσεις, διαπραγματεύσεις τέλος! Επιτακτική ανάγκη η προσήλωση στο σχεδιασμό Παυλόπουλου για το Κυπριακό!

0
84

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Προκλητικός Ακιντζί: Χωρίς στρατό και εγγυήσεις, διαπραγματεύσεις τέλος! Επιτακτική ανάγκη η προσήλωση στο σχεδιασμό Παυλόπουλου για το Κυπριακό!


Προκλητικός Ακιντζί: Χωρίς στρατό και εγγυήσεις, διαπραγματεύσεις τέλος! Επιτακτική ανάγκη η προσήλωση στο σχεδιασμό Παυλόπουλου για το Κυπριακό!

Προκλητικός στις δηλώσεις του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, δηλώνει ότι αν η Ελλάδα επιμείνει στη θέση της για μηδενικό στρατό και μηδενικές εγγυήσεις, οι διαπραγματεύσεις θα τελειώσουν πριν ακόμα αρχίσουν.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ !

Σχετικά με την πλήρη αποχώρηση του Τουρκικού Στρατού από τα κατεχόμενα δήλωσε προκλητικά ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα για τους Τουρκοκύπριους και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία για τον αριθμό που θα παραμείνει.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία είπε ότι δεν τίθεται ζήτημα προσάρτησης καμιάς πλευράς σε καμία χώρα και αυτό δεν είναι που ζητούν οι Τουρκοκύπριοι. Επέμεινε στη λύση της δικοινοτικής ομοσπονδίας ενώ σε περίπτωση μη εξεύρεσης λύσης απάντησε με νόημα: «Η ζωή θα συνεχίσει. Αυτή η ζωή θα συνεχίσει με την “ΤΔΒΚ”. Η Τουρκία είναι μια χώρα 700 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων (έκταση) και δεν έχει ανάγκη την μικρή έκταση της Κύπρου”.

Οι δηλώσεις του απεσταλμένου του ημιπαράφρονα Ερντογάν, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Ελληνοκυπριακή πλευρά και να τεθούν στη συζήτηση που θα έχει ο κ. Αναστασιάδης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό την προσεχή Παρασκευή στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η γραμμή του ΠτΔ κ. Παυλόπουλου είναι ο μόνος δρόμος για την επίλυση του Κυπριακού. Μια λύση που θα βασίζεται στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Μια λύση που υπαγορεύει πως ένα μέλος της Ε.Ε. δεν χρειάζεται εγγυήσεις.

Μια λύση που θα δίνει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤAΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ!

infiltr8or

 

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ