Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΚΡΟΥ ΓΚΟΥΡΕΛ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ!!

0
84
020918-D-9880W-077 Deputy Prime Minister Sikru Sina Gurel (right), of Turkey, meets with Deputy Secretary of Defense Paul Wolfowitz (foreground) in the Pentagon on Sept. 18, 2002. Gurel and Wolfowitz are meeting to discuss a broad range of regional issues. Also participating in the talks is Turkish Ambassador to the U.S. Osman Faruk Logoglu (center) and Yusuf Buluc, deputy under secretary for Overseas Promotion and Cultural Affairs (left). DoD photo by R. D. Ward. (Released)

 

  ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΕΤΣΕΒΙΤ Ο ΓΚΟΥΡΕΛ ΣΟΚΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ  ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ »1821-1993»ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ[ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ]..ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ, ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΤΗΝ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ

Ο ΣΟΥΚΡΟΥ ΓΚΟΥΡΕΛ

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

»…..Ο ΘΙΟΝΤΟΡ ΧΕΡΤΖΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ[ΒΑΣΙΛΕΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑΣ]. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1896 ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΝΩΝ-ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.. »
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ  ΤΩΝΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ