Μους λεμονιού με στραγγιστό γιαούρτι

0
92

Υλικά
——–

500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι
250 γρ. Ζαχαρούχο γάλα
1  μέτριο λεμόνι ( χυμό και ξύσμα)
150 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ Παπαδοπούλου ή όποια άλλα μπισκότα της αρεσκείας μας

( γεμιστά λεμονιού κλπ )

Εκτέλεση
————
Σ’ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και ρίχνουμε το λεμόνι και το μισό απ’το ξύσμα .
Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά μ’ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα που μοιάζει με μους.
Σε γιάλινα μπωλ ή ποτήρια φαρδιά, ρίχνουμε τρίμματα απ’τα μπισκότα μας και μερικές κουταλιές κρέμας και συνεχίζουμε εναλλάξ να στήνουμε το γλυκό με όσες στρώσεις θέλουμε.
Στο τέλος ρίχνουμε κομματάκια ξηρών καρπών ή σοκολάτας, καθώς και λίγο απ’το ξύσμα του λεμονιού .
Βάζουμε τα μπωλ στο ψυγείο για μιά ώρα κι είναι το γλυκάκι μας έτοιμο για να το απολαύσουμε.
Γρήγορο, ελαφρύ , οικονομικό κι υγιεινό !

[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ