Η «μαύρη χήρα» έκανε σεξ με τον εραστή της, ενώ ο πρέσβης ήταν στο δίπλα δωμάτιο

0
1042

 

Η 40χρονη γυναίκα υποστήριξε, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, όχι μόνο πως εκείνη δεν είχε καμία γνώση για το σχέδιο δολοφονίας αλλά πως ο εραστής της σκέφτηκε και εκτέλεσε τη δολοφονία του 59χρονου διπλωμάτη γιατί τον ζήλευε και δεν άντεχε να τη βλέπει μαζί του!

Η Φρανσουάζ και ο Σέρτζιο γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες, όταν ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι του πρέσβη ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού. Εργαζόταν επίσης ως άνδρας ασφαλείας ενός δικηγόρου, φίλου του Αμοιρίδη. Ο Σέρτζιο μπαινόβγαινε στο σπίτι συχνά και μάλιστα από ένα δωμάτιο που ήταν κοντά στην εξώπορτα, ώστε να είναι σίγουρος εκείνος και η 40χρονη πως δεν θα τους έβλεπε κανείς.

Σύμφωνα με τον Evaristo Magalhães, έναν από τους επικεφαλής των ερευνών, η 40χρονη έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Αμοιρίδη ώστε να μπορέσει ελεύθερη να απολαύσει τη σχέση της με τον αστυνομικό. Και για να είναι σίγουρη πως δεν θα πέσει καμία υποψία πάνω της, το βράδυ που επρόκειτο ο εραστής της να δολοφονήσει τον σύζυγό της πήρε τη 10χρονη κόρη τους και έναν οικογενειακό φίλο για να πάει σε εμπορικό κέντρο και έτσι να εξασφαλίσει πως την ώρα που θα γινόταν το φονικό, εκείνη ήταν αλλού!

Η «μαύρη χήρα» υποστηρίζει επίσης ότι γύρισε στο σπίτι του ζευγαριού στο Ρίο στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου και δεν είδε τίποτα ύποπτο. Ήταν μάλιστα μαζί με την κόρη της. Πως πήγε κατευθείαν για ύπνο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Κάμερες ασφαλείας όμως δείχνουν τον εραστή της και τον ξάδερφο – συνεργό του να βγαίνουν από το σπίτι του Αμοιρίδη ξημερώματα…

Ο νεαρός άνδρας εμφανίζεται στο βίντεο να μπαίνει μαζί τον εξάδελφό του στο σπίτι όπου διέμενε ο Κυριάκος Αμοιρίδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου του 2016. στις 19:53 τοπική ώρα, ο 29χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν για περίπου μια ώρα έξω από το σπίτι.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ