Η επιχείρησή σας έχει κάτι ξεχωριστό που θέλετε να το μάθουν 2 εκατ. Έλληνες αναγνώστες μας; Διαβάστε πως θα το κάνετε…

0
22


Αναδείξτε τον θησαυρό της επιχείρησής σας, μέσα από το πιο αναγνωρισμένο μέσο της Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ την σχετική έρευνα του Reuters). Αν το προϊόν σας είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, εμείς μπορούμε να το αναδείξουμε, για να το μάθουν 2 εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές ανά την Ελλάδα…

Αν λοιπόν φτιάχνετε μια πίτα με ξεχωριστό τρόπο, πίτσα που σίγουρα θα δυσκολευτούν να βρουν οι καταναλωτές σε άλλες επιχειρήσεις, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή (προϊόντα, ιατρικές παροχές κ.α.), είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε σε 2 εκατομμύρια Έλληνες.

Παρουσιάζουμε μέσω άρθρων το προϊόν ή υπηρεσία της επιχείρησής σας, που είναι μοναδικό και δυσεύρετο από το ευρύ κοινό ή ίσως να μην το γνωρίσουν. Άμεσα θα το μάθουν χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα, ενώ με στοχευμένη προώθηση μέσω των social media, θα το δουν τουλάχιστον 100 χιλιάδες αναγνώστες μας σε μικρή ακτίνα από το σημείο της επιχείρησής σας!


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με email στο: info@gpoint.gr στέλνοντας τα στοιχεία της επιχείρησής σας (ιστότοπο, ονοματεπώνυμο υπεύθυνου επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας) αλλά και τα προϊόντα που θέλετε να παρουσιάσετε και άμεσα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας, μέσω του blog (με 2 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα) αλλά και των social media (με πάνω από 700 χιλιάδες ενεργούς ακόλουθους).


Email επικοινωνίας: info@gpoint.gr[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ