Η αλήθεια για το επεισόδιο της κρέπας και των εφοριακών στη Λευκάδα από την πλευρά του ιδιοκτήτη

0
38


Επανερχόμαστε στο θέμα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις…
τελευταίες ώρες και αφορά το κλιμάκιο ελέγχου που επισκέφτηκε το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας  στο συγκεκριμένο κατάστημα τα κλιμάκια ελέγχου το επισκεπτόταν σε κάθε τους προγραμματισμένο έλεγχο χωρίς να υπάρχει καμιά δυσφορία απο πλευράς του ιδιοκτήτη.

Χτες το βράδυ προσήλθαν στο κατάστημα και ενώ πραγματοποίησαν τον έλεγχό τους θέλησαν να επιβάλλουν πρόστιμο γιατί οι αποδείξεις βρισκόταν κομμένες στο ταμείο αλλά δεν είχαν πάει στα τραπέζια.  Υπήρχαν λοιπόν οι αποδείξεις και το κράτος δεν θα ζημιωνόταν από το ΦΠΑ της κρέπας με τη σοκολάτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ας υπάρχει και καταγεγραμμένο υλικό στο καταγραφικό της κάμερας που θα χρησιμοποιηθεί όπου είναι αναγκαίο.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι επιχειρήσεις πλέον δεν είναι βιώσιμες και μόνο στον τουρισμό έχουμε καταφύγει όλοι. Ο τουρισμός στη Λευκάδα έχει μικρό χρονικό όριο , σε  ένα μήνα σχεδόν του καλοκαιριού προσπαθεί να επιβιώσει ο επιχειρηματίας για τους υπόλοιπους 11 του χρόνου και  έχει και το κράτος να τον κυνηγά.

Παρασκευή βράδυ με αρκετό κόσμο στην κεντρική αγορά του νησιού μας,  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και απο τα τελευταία βράδια της τουριστικής σεζον, έρχεται και το κράτος να ζητήσει σε έλεγχο.

Σαφώς και είναι καταδικαστέο το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον τόπο μας αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε και αυτούς τους ανθρώπους που  προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τη μικρή τους επιχείρηση. Το κράτος πρέπει να είναι δίπλα σε αυτούς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και όχι απέναντί τους.
Πηγή[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ