Επικρατεί Aναστάτωση! Βλέπεις συχνά ακατάλληλες ταινίες το 2017; Δες τι μπορεί να συμβεί…

0
33


Έχετε δει μήπως ακατάλληλες στο ίντερνετ μέσα στο 2017;
Είστε ένας από αυτούς που επισκέπτονται τακτικά δημοφιλείς ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου;

Τότε ίσως θα πρέπει να ανησυχείτε λιγάκι καθώς αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο κάποια στιγμή να δημοσιοποιηθούν όλα αυτά που έχετε παρακολουθήσει μαζί με το όνομα σας.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας blogger, ο οποίος είναι μηχανικός λογισμικού και ονομάζεται Μπρετ Τόμας (Brett Thomas) με καταγωγή από το Σαν Φρανσίσκο. Όπως μεταδίδει η Independent, ο Μπρετ έκανε μια ανάρτηση στο blog του στην οποία ανέφερε ότι εάν έχετε παρακολουθήσει πορνό μέσα στο 2015 «ακόμη και σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης», τότε προετοιμαστείτε γιατί κάποια στιγμή η ιστορία πορνό που παρακολουθήσατε θα κυκλοφορήσει δημόσια με το όνομά σας.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι θα ήταν πολύ εύκολο για χάκερς, να καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους μία λίστα με τα αρχεία καταγραφής που θα μπορούσε να τους δώσει μια ιδέα για το όνομα ενός χρήστη ο οποίος έχει παρακολουθήσει τέτοιες σελίδες.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο μόνο παραβιάσεις δεδομένων και ένας έφηβος που απλά θέλει να δημιουργήσει χάος», σημείωσε.

Το 2014 ένας χάκερ υποστήριξε ότι έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία των κωδικών πρόσβασης 13.000 χρηστών Xbox και Playstation, καθώς επίσης και επισκεπτών omline καταστημάτων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι χρήστες είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και θα μπορούσαν ενδεχομένως να εντοπιστούν ακόμη και από ανώνυμους χρήστες του Διαδικτύου.[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ