Για μπάνιο στα Βοτσαλάκια παρά το… απαγορευτικό – ΦΩΤΟ αναγνώστη από drone

0
21


Φαίνεται πως οι πολίτες δεν πτοούνται από το… απαγορευτικό του Υπουργείου Υγείας και τις συστάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, για τις ακτές όπου απαγορεύεται η κολύμβηση, μετά τη ρύπανση των υδάτων από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, απαγορεύεται η κολύμβηση στα θαλάσσια ύδατα των περιοχών της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία έχουν υποστεί φαινόμενα βραχυπρόθεσμης ρύπανσης. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι ακτές κολύμβησης της περιοχής «Βοτσαλάκια».

Όμως, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, τραβηγμένες από drone, υπάρχουν κάποιοι… ριψοκίνδυνοι, οι οποίοι τόλμησαν το πρωί του Σαββάτου να βουτήξουν στα Βοτσαλάκια του Πειραιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας η ομάδα UpDrones:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.grΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ