Βασίλης Λυριτζής: Αποκαλύπτει το λόγο αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ

0
76


Μπορεί να έχει συνηθίσει να κάνει ο ίδιος τις συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά τον είδαμε σε διαφορετικό ρόλο, καθώς απάντησε για την…
καριέρα του. Συγκεκριμένα ο Βασιλης Λυριτζής αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ και τη διακοπή της συμπαρουσίασης με τον καλό του φίλο και μακροχρόνια συνεργάτη, Δημήτρη Οικονόμου.

«Διαφωνήσαμε. Αυτά συμβαίνουν στα επαγγελματικά. Αν και εγώ δεν είμαι πολύ των μετακινήσεων. Κάθισα 8 χρόνια στον ΣΚΑΪ», εξήγησε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή του από το σταθμό του Φαλήρου.

Σχετικά με το νέο του συμπαρουσιαστή Δημήτρη Καμπουράκη, εξήγησε πως ποτέ δεν υπήρχε αντιπαλότητα, παρότι βρίσκονταν για δέκα χρόνια «απέναντι» σε ΕΡΤ και MEGA. «Είμαστε μάλλον υπέρ του συναγωνισμού και της άνεσης στη δουλειά», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.

Φρόντισε βέβαια να εξηγήσει για τη σχέση τους: «Μπορεί να μαλώσουμε. Είναι ωραίο πράγμα η διαφωνία. Όταν συζητάμε στις παρέες μας, συμφωνούμε όλοι; Γιατί στα media πρέπει να υπάρχει μια άποψη; Σε τι βοηθάει αυτό; Γιατί η κριτική πρέπει να μετατρέπεται  σε πολεμική; Και γιατί να εντάσσεται κάθε φορά (θες – δεν θες) σε κάποιο πολιτικό σχέδιο; Η κριτική στα πεπραγμένα της εξουσίας είναι υποχρέωση του δημοσιογράφου, της κάθε εξουσίας, όχι μόνο της κυβερνητικής».
Πηγή[ΠΗΓΗ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ